Referenties, klanten aan het woord

 • Jacobs Elektro Groep

  Referenties

  Jacobs Elektro Groep heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Door dit proces moesten verschillende zaken geprofessionaliseerd worden, waar de administratie ook onderdeel van bleek te zijn. Vandaar dat besloten is om PTFS in te schakelen. Zij hebben de administratie beter kunnen structureren en helpen onze medewerkers goed op weg om alles op de […]

  View details
 • Salarisjobs

  Referenties

  Sinds 2015 werken we samen met PTFS, elkaar leren kennen via netwerkvereniging de VOC. Altijd moeilijk om de stap te nemen, over naar een ander kantoor waarvan je niet weet wat je kan verwachten. Het was de keus met de zes bedrijven over naar een groot accountantskantoor of naar een kleiner kantoor waar persoonlijke aandacht […]

  View details
 • Super Sandwich

  Referenties

  Sinds 2012 werken wij samen met PTFS. De mensen van PTFS zijn goed benaderbaar en bereikbaar. Ze hebben een adequaat antwoord op onze vragen en zijn prettig in de samenwerking. Wij vinden PTFS zeer accuraat en betrouwbaar en daardoor zijn wij zeer tevreden!

  View details
 • Orangebrick

  Referenties

  Wij werken al jaren samen met PTFS voor onze omvangrijke administratie. PTFS is een flexibele organisatie die gebruik maakt van de laatste mogelijkheden in the cloud op het gebied van administreren. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening alsmede de mensen achter PTFS.

  View details
 • Summit Holding B.V.

  Referenties

  De belangrijkste reden om met PTFS in zee te gaan was de goede relatie die ik met hen heb. Ik gebruik hen regelmatig als klankbord en voor incidenteel advies. Het is prettig werken met PTFS, ze zijn uitermate betrouwbaar en gecommitteerd.

  View details
 • d-Media web professionals

  Referenties

  Geen vraag is teveel en het contact leggen is laagdrempelig. Daarnaast zijn ze nog eens supersnel in het verwerken van vragen. Zonder te veel poespas staan ze ons bij om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze ontwikkeling.

  View details
 • Otekst

  Referenties

  Na drie jaar zelfstandig ondernemen was ik toe aan een partij om mijn administratie écht op orde te brengen. Nu ik samenwerk met PTFS, weet ik dat ik mijn administratie beter vanaf het begin had kunnen uitbesteden: ik werk met meer plezier en behaal meer resultaat!

  View details
 • Sanjia Netherlands B.V.

  Referenties

  Sinds enkele jaren werken wij samen met PTFS en het bevalt ons uitstekend. We kunnen altijd bij hen terecht voor vragen en advies. PTFS is een kantoor dat met je meedenkt over de bedrijfsvoering. De medewerkers zijn makkelijk en prettig in de omgang. Wij hopen dan ook dat de samenwerking nog lang zal duren.

  View details
 • Woonloods

  Referenties

  Na een aantal jaren van ondernemen met een rommelige administratie ben ik in contact gekomen met PTFS. Zij hebben onze administratie volledig opnieuw opgezet van A tot Z. Hierbij hebben ze gekeken naar ons als onderneming en hoe het ons het beste past de zaken te administreren en te leveren. Hier is maatwerk gemaakt voor […]

  View details
 • Leon Advies

  Referenties

  Ontzorgen zou door PTFS uitgevonden kunnen zijn! De afspraken zijn helder en….ze worden voor 100% nagekomen. Iedere medewerker staat altijd klaar om zo snel mogelijk antwoord op je vragen te geven. Deze samenwerking mag wat mij betreft ‘eeuwig’ duren.

  View details
Previous Next

Maak persoonlijk kennis

Klikt het tussen ons ook? Laten we elkaar snel eens spreken!

Maak een afspraak