Uw administratie uitbesteden

Uw administratie uitbesteden

Wilt u uw administratie uitbesteden? Kies voor een tijdsbesparing en weet zeker dat uw financiële administratie in juiste handen is bij PTFS. Een goed georganiseerde financiële administratie biedt houvast en geeft inzicht. Deze kennis en inzichten benutten we graag om u te helpen met ondernemen. Zo dragen wij bij aan het succes van uw bedrijf en heeft u meer tijd om u te richten op het ondernemerschap.

PTFS is ontstaan vanuit onze eigen ondernemersmentaliteit. We weten dus als geen ander hoe we u en uw onderneming kunnen ondersteunen!

De financiële administratie

Onze dienstverlening begint met het voeren van een overzichtelijke, geordende administratie. Maar uw administratie uitbesteden gaat verder dan dat: indien gewenst voeren we diverse financiële processen voor u uit. Denk aan het coördineren van uw betalingsproces, het verzorgen van de belastingaangiftes en het opstellen van tussentijdse analyses.

Uw administratie uitbesteden heeft meerdere voordelen. Zo zijn uw belastingaangiftes altijd op tijd afgerond en is uw administratie altijd helder en inzichtelijk. U houdt zelf meer tijd over om te ondernemen, terwijl wij de administratieve zorgen van u overnemen.

Boekhouden in Twinfield

Betekent uw administratie uitbesteden ook dat u minder inzicht heeft in de administratieve kant van het ondernemerschap? Absoluut niet! PTFS is een gecertificeerd Twinfield-kantoor. Met uw toegangscode voor Twinfield kunt u uw boekhouding 24 uur per dag, overal ter wereld inzien. Deze overzichtelijke online boekhoudsoftware gebruiken we om uw administratie logisch in te richten. Hier vindt u alle financiële mutaties die wij periodiek voor u verwerken.

Uw administratie uitbesteden: de jaarrekening

Het eindproduct van uw financiële administratie is de jaarrekening. De jaarrekening is het verantwoordingsstuk van de ondernemer richting derden, waaronder financiers. Wilt u uw administratie uitbesteden? Dan verzorgen wij jaarlijks voor u de benodigde jaarstukken, overeenkomstig de wettelijke vereisten. Voor ondernemingen met een publicatieplicht stellen wij ook de voor deponeren benodigde rapporten op.

Begeleiding voor ondernemers

Uw financiële administratie uitbesteden gaat verder dan pure overdracht van administratieve werkzaamheden. Wij helpen ondernemers graag met het opstellen van rapportages, budgetten en plannen. We maken analyses van uw cijfers en vertalen die naar concrete acties. Zo kunt u op basis van het financieel inzicht dat we bieden verantwoorde keuzes maken voor de toekomst van uw bedrijf. Door onze vakkennis van onder meer fiscale regelingen halen we het optimale uit uw administratie.

Met onze ondersteuning zijn wij altijd op zoek naar de meerwaarde voor uw bedrijf. Dankzij onze inzichten en diensten geven wij u de juiste sturing om de beste keuzes voor uw onderneming te maken. Daarbij staan wij vol trots achter onze mate van betrokkenheid en persoonlijke touch. Als gedreven ondernemers dragen we onze kennis en ervaring graag over op uw bedrijf. Dankzij onze financiële inzichten weet u precies waar u staat en hoe u uw onderneming het beste verder kunt gaan ontwikkelen.

Wilt u meer weten over de voordelen van uw administratie uitbesteden? Wij leggen onze mogelijkheden en diensten graag aan u voor. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We verwelkomen u graag op ons administratiekantoor in Breda!

Complete administratieve ondersteuning

  • Gespecialiseerd in MKB (geen ZZP)
  • Sparringspartner voor ondernemersvraagstukken
  • Inzicht in cijfers
  • Financiële administratie
  • Boekhouding
  • Belastingaangiftes
  • Jaarrekeningen
  • Salarisadministratie
  • Altijd advies
  • Vaste all-in maandprijs

Betaal nooit teveel

Kant-en-klare producten bieden we eigenlijk niet. We stemmen onze administratieve dienstverlening af op wat u echt nodig heeft. Wat kunnen we voor u betekenen?

Tijd voor een kennismaking!

Boekhouden in de cloud

Lees over het online boekhoudsysteem van onze keuze.

Boekhouden in Twinfield »

Onze tarieven

Zo berekenen we het tarief voor onze dienstverlening.

Kosten boekhouding »