U zoekt een boekhouder in Breda: uw financiële administratie in uw eigen regio regelen werkt nu eenmaal het fijnst. PTFS is hét boekhoudkantoor in Breda voor het MKB. Ons boekhoudkantoor in Breda draait om meer dan alleen de vestigingslocatie. Wij zijn namelijk veel geziene gasten bij allerlei netwerkbijeenkomsten in de stad en de omgeving. Zo houden we gevoel met het zakenleven in ‘onze’ stad. Zien wij hierbij mogelijkheden om onze klanten te helpen? Dan pakken we die met twee vier handen aan!

  • Boekhouder in Breda: gevestigd op het Minervum
  • Groeiend lokaal klantenbestand
  • Sterk regionaal netwerk
  • Proactief, betrokken en toegankelijk

Ondernemende boekhouders

Bij PTFS werkt u samen met twee boekhouders (en ondernemers). We beschikken beiden over de nodige ervaring; we werkten een decennium bij grote accountantskantoren als BDO en Arthur Anderson. Sinds 2008 runnen we ons eigen bedrijf, met de ambitie om het beste boekhoudkantoor in Breda te zijn. Dat willen we bereiken door onze klanten te helpen om op gedegen wijze te groeien.

Centraal in de aanpak staat onze persoonlijke benadering. We denken met u mee en streven constant naar toegevoegde waarde op administratief en financieel gebied. Bij ons krijgt uw onderneming alle aandacht die het verdient. Door uw financiële administratie over te dragen aan PTFS houdt u meer tijd over voor het ondernemen, terwijl wij ons ondernemerschap als bewezen boekhouders laten spreken.

Duidelijk over kosten

Wij bieden elke klant een perfect passend dienstenpakket, afgestemd op het bedrijf en de manier van werken. Dankzij deze werkwijze kunnen we duidelijk zijn over de kosten: we rekenen een vast maandelijks bedrag. Geen uurtje-factuurtje en geen verrassingen dus! Benieuwd naar de prijs? Zo bepalen we de kosten voor uw boekhouding.

Boekhoudkantoor in Breda: ons netwerk

Als boekhouder in Breda vervullen we een rol in de relatie tussen onze klanten en de financiële wereld. Het is onze kerntaak om die twee krachten zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten. Daarnaast onderhouden we het contact met het zakenleven in de regio, om met deze kennis onze dienstverlening te verrijken. Zo zijn we lid van de netwerkclubs de VOC en NAC Business Club. En u komt ons tegen op netwerkborrels, -diners en golfevenementen in en om Breda.

Benieuwd wat ons boekhoudkantoor van ondernemers voor u als ondernemer kan betekenen? Neem contact met ons op. We maken graag een afspraak!

Wist u dat: veel ondernemers eigenlijk geen accountant nodig hebben? Een bedreven boekhouder kan helpen met diverse vraagstukken rondom de financiële administratie. Lees er meer over op onze pagina "Een accountant in Breda nodig? Kies voor een betrokken boekhouder!"

Tijd voor een ontmoeting!

Spreekt onze aanpak u aan? U hoeft niet te wachten tot u ons op een netwerkborrel tegen het lijf loopt. Stuur even een berichtje, dan maken we snel een afspraak.

Vraag een afspraak aan